esmaspäev, mai 14, 2007

esmaspäeva hommik. teil on kell veel 6.29, aga minul...jah, pean hommikul veel välismaalaste kontoris ära käima ja teatama, et lähen õele vastu ja siis reisin ja siis tahan paberit maalt lahkumiseks. sest viiast pole ikka...ja et see kiuslik politsei ei leiaks jälle põhjust, kuidas elu vastikuks teha.
jah, ja siis samal ajal, kui kadi stardib eestis lennujaamast, stardin mina siit bussijaamast dehli poole...ajavahe ju. no ja siis loodan täna õhtul saada kokku veel olliega, kes lahkub homme hommikul kell 6 inglismaale, siis adiga, kes lahkub ka homme, aga hollandisse külla, ja kellel on täna veel vanematega õhtusöök, aga samas ta lubas mind aidata delhis ja hüvasti on meil ju ka jätmata. .... nickil on veel täna käed-jalad tööd täis, nii et teda vast näeb alles homme. siis sõidab ka tema ära - siiski vastupidises suunas -jaipuri.
kolm minu lemmikpoissi ja ühel ajal delhis, aga kahjuks koos me vist ühist sõprade lahkumisõhtut teha ei saa. igal ühel sekundid loetud.

nii et jah, võibolla on see viimane sissekannne minul. enne eestist. kaks nädalat on küll aega, aga kes teab, kas mul nenede paari vahepealse päeva jooksul, mil ma siia tagasi põikan, hüvastijätmiste, kottipakkimiste ja õele oma kohaliku elu näitamise kõrvalt aega on........